Het medisch erfgoed op deze website wordt beheerd door de conservatoren van de bij de SAE aangesloten instellingen. Copyright betreffende de foto’s en teksten berust bij deze instellingen. Reproductie van tekstmateriaal in scripties, werkstukken en andere met het onderwijs samenhangende producten voor individueel gebruik is met bronvermelding toegestaan.

Teksten: Laurens de Rooy (Museum Vrolik, AMC-UvA), Rolf ter Sluis (Universiteitsmuseum Groningen), Mieneke te Hennepe (Museum Boerhaave), Reina de Raat (Universiteitsmuseum Utrecht), Lucas Boer (Museum voor Anatomie en Pathologie Nijmegen)

Samenstelling en eindredactie: Astrid Fintelman (Historisch Onderzoeksbureau Astrid Fintelman)

Ontwerp: Studio Black | Johan van der Woude

Beheer website: Pronamic

De website Medisch Erfgoed is gerealiseerd in opdracht van de Stichting Academisch Erfgoed.

De Stichting Academisch Erfgoed (SAE) is een samenwerkingsverband van de Universiteit van Amsterdam, de Technische Universiteit Delft, de Technische Universiteit Eindhoven, de Rijksuniversiteit Groningen, de Universiteit Leiden, de Universiteit van Maastricht, de Radboud Universiteit Nijmegen, de VU Amsterdam, de Wageningen UR en de Universiteit Utrecht.

Voor meer informatie: Stichting Academische Erfgoed

De redactie van deze website besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. De SAE is als overkoepelende organisatie niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden.